Οι 20+4 που συνεχίζουν


Στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού έχει ήδη αναρτηθεί η λίστα με τα ονόματα όλων όσων προκρίνονται στη επόμενη, β' φάση του 8ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέχρις στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα 24 ομάδων- προτάσεων ( από τους οποίους 4 προέρχονται από συνεργαζόμενους διαγωνισμούς) . Συνολικά, ο αριθμός όλων όσων περνούν στην επόμενη φάση θα είναι 26 (20 συν 6 από συνεργαζόμενους διαγωνισμούς). Ως γνωστόν, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού οι

πρώτοι νικητές των Διαγωνισμών: Διεθνής φοιτητικός διαγωνισμός Ennovation, 3ος Επιχειρηματικός Διαγωνισμός ΕΑΠ -ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Διαγωνισμός Imagine Cup Μicrosoft, Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας / StartUp καθώς καιοι πρώτοι νικητές του workshop Match & Develop a start-up συμμετέχουν απευθείας στη Β' Φάση του Διαγωνισμού επιπλέον των όσων προκρίνονται μέσω της Α' Φάσης του Διαγωνισμού.

Να σημειωθεί πως οι πρώτοι νικητές των διαγωνισμών Διεθνής φοιτητικός διαγωνισμός Ennovation και 3ος Επιχειρηματικός Διαγωνισμός ΕΑΠ -ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση μόλις γίνουν γνωστά τα ονόματά τους από τις αντίστοιχες διοργανώσεις.

Για μια ακόμη χρονιά ξεχωρίζει η κατηγορία Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα με 15 συμμετοχές, ενώ ακολουθούν 3 συμμετοχές στην κατηγορία Περιβάλλον και Τεχνολογία και 2 συμμετοχές στην κατηγορία Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Η αξιολόγηση των προτάσεων του 8ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας έγινε από την Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από καθηγητές προερχόμενους από οκτώ ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα