Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη - Τουλάχιστον 15 τραυματίες

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, όταν όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας αρκετά άτομα, σύμφωνα με τον Guardian.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ένα αυτοκίνητο τύπου SUV παρέσυρε πεζούς κοντά στον σταθμό Φλίντες της Μελβούρνης.

Μετά από μία καταδίωξη από τις αρχές, ο δράστης συνελήφθη, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Η

αστυνομία της Βικτόρια δήλωσε «Η αστυνομία παρακολουθεί επί του παρόντος ένα περιστατικό στην οδό Φλίντερς ανάμεσα στους δρόμους Ελισάβετ και Σουάνστον, όπου ένα όχημα έχει συγκρουστεί με πολλούς πεζούς. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου. Ο αριθμός των τραυματισμένων δεν είναι γνωστός σε αυτό το στάδιο».

Πάντως σύμφωνα με την Guardian τουλάχιστον 13 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ σε άλλους δύο παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στον τόπο του περιστατικού.

Μεταξύ των τραυματιών ένα 4χρονο κοριτσάκι που υπέστη τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Royal Children's Hospital.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, το SUV μάρκας SUZUKI δεν προσπάθησε να σταματήσει, ούτε έκοψε ταχύτητα πριν πέσει επάνω στον κόσμο.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος ενώ λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ότι έχει συλληφθεί και ένα δεύτερο άτομο ενώ γίνεται αναφορά για «ένα όχημα που χτύπησε αριθμό πεζών μπροστά σε σταθμό τρένου στις 16:30 (τοπική ώρα)».

Τα κίνητρά των δύο συλληφθέντων μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα