Ο πραγματικός «Λύκος» της Wall street στην Ελλάδα

Ο κ. Jordan Belfort, τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία του Μ. Σκορτσέζε o Λεονάρτνο Ντι Κάπριο, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο J. Belfort, που δημιούργησε τον δικό του «θρύλο» στην Wall street την δεκαετία του 1990, δίνοντας την έμπνευση στον Σκορτσέζε να δημιουργήσει μια ταινία για όσκαρ,

θα βρεθεί στην Αθήνα για να μιλήσει την τεχνική του, αλλά και τις ευκαιρίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Γιος λογιστή ο Belfort δούλεψε απο μικρή ηλικία στην Wall street και τελικά έφθασε να αποκτήσει την δική του χρηματιστηριακή εταιρεία την Stratton Oakmond, ενω υπήρξε σύμβουλος σε περισσότερες απο 50 εταιρείες.

Ύστερα από ένα γεμάτο παρελθόν, επιτυχιών και έντονης περιπέτειας ο Belfort είναι συγγραφέας βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες και πάνω απο 40 χώρες. Τα βιβλία είναι το «Τhe Wolf of Wall street» αλλά και το «Catching the wolf of wall street».

Στην Ελλάδα, έρχεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, καλεσμένος της εταιρείας Economist Hellas. Σε 4ωρη ομιλία του, στο Metropolitan Expo, ο «Λύκος» θα αναλύσει την τεχνική του, το « Straight Line system», ενω στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του θα αναφερθεί στην Ελλάδα της κρίσης και τις ευκαιρίες βάσει της δική του εμπειρίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει κλειστό δείπνο, για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στελέχη απο χρηματιστήρια απο όλες τις γειτονικές χώρες. Στις ομιλίες του, ανά τον κόσμο τα εισητήρια εξαντλούνται καθώς όλοι θέλουν να ακούσουν ένα άνθρωπο που κατέστη σύμβολο μιας εποχής, μέσα και απο την αυτοβιογραφική ταινία του Μ. Σκορτσέζε.

Δημ. Παφίλας

Keywords
Τυχαία Θέματα