Ο Ολάντ απολογείται για τις... τρίχες του

Για τις ... τρίχες του έσπευσε να απολογηθεί σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, ανήμερα της εθνικής γιορτής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της χώρας, Φρανσουά Ολάντ.

"Μπορούν να μου προσάψουν τα πάντα, όχι όμως και αυτό", δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στη σημερινή συνέντευξή του αρνούμενος ότι δαπανά το αστρονομικό ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ μηνιαίως στον κομμωτή του για να του περιποιηθεί τα μαλλιά.

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ανέφεραν ότι, ο κουρέας του Ολάντ αμείβεται

κάθε μήνα με το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ - χρήματα όχι του ιδίου αλλά των Γάλλων φορολογούμενων - κάνοντας άνω κάτω το Μέγαρο των Ηλυσίων που διατυμπανίζει ότι προσπαθεί να κάνει οικονομία...

Το "Coiffuregate" (το σκάνδαλο κόμμωσης με άλλα λόγια) έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες σάλο στη Γαλλία υποχρεώνοντας χτες τον εκπρόσωπο του Γάλλου προέδρου, Στεφάν λε Φολ να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν στον γαλλικό Τύπο. Ακόμα και ο προκάτοχός του, Νικολά Σαρκοζί, είχε προβεί σε ειρωνικό σχόλιο για το υπέρογκο ποσό που δίνει ως αμοιβή στον κομμωτή του.

"Έχω μειώσει τον προϋπολογισμό του Μεγάρου των Ηλυσίων κατά 10%. Ο μισθός μου μειώθηκε κατά 30%. Μπορούν να μου προσάψουν τα πάντα, όχι όμως αυτό...", τόνισε ο Ολάντ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα