Ο Ν. Δεληγιάννης αναλαμβάνει Business Development Director στην NSS

Την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Νεκτάριου Δεληγιάννη στη θέση του Business Development Director ανακοίνωσε η NSS, διανομέας λύσεων αιχμής στον τομέα της πληροφορικής.

Ο Νεκτάριος Δεληγιάννης, είναι στέλεχος με 25ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο, σε επιτυχημένες πολυεθνικές εταιρείες. Έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της εταιρείας Panda Security

για την περιοχή της Ρουμανίας και αργότερα της FYROM καθώς και εμπορικός διευθυντής για τις Βαλκανικές χώρες στην εταιρεία Unisystems. Μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα εμπορικού διευθυντή στην εταιρεία Intracom Telecom. Ο κ. Δεληγιάννης έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (MSc), ενώ είναι κάτοχος MBA καθώς και MSc Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων Υπολογιστών.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη νέα αυτή συνεργασία με τον κ. Δεληγιάννη. Οι εξαιρετικές του ικανότητες σε συνδυασμό με την μακρά εμπειρία που διαθέτει, πιστεύουμε πως θα συμβάλλουν σημαντικά στον καθορισμό και την επίτευξη των κατάλληλων στρατηγικών στόχων για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της NSS», αναφέρει ο Γιώργος Καπανίρης, Executive Director της NSS, καλωσορίζοντας τον Νεκτάριο Δεληγιάννη στο δυναμικό της NSS.

«Για την NSS o ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικότερος από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε στελέχη με εμπειρία, αλλά και νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, που μπορούν να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξή της, αλλά και γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση σε υποδομές πληροφοριακών συστημάτων», προσθέτει ο Γιώργος Καπανίρης.

Σχετικά με την NSS

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας προστιθέμενης αξίας(ValueAddedDistributor/ VAD), με εξειδίκευση στην παροχή προσιτών λύσεων αιχμής στον τομέα της πληροφορικής. Οι λύσεις της καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειαςπληροφοριών, της δικτύωσης, της αποκατάστασης από καταστροφή, των ενοποιημένων επικοινωνιών και των συστημάτων υποδομής των datacenters. Στο αυστηρά επιλεγμένο κανάλι των μεταπωλητών της προσφέρεται ένα χαρτοφυλάκιο δοκιμασμένωνκαινοτόμων λύσεων, από κατασκευάστριες εταιρείες- ηγέτιδες η κάθε μία στον τομέα τους. Η NSSέχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές της, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές για τη συνεχή ενθάρρυνση και επίτευξη νέων πωλήσεων. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν εξειδικευμένο presales & aftersales, υπηρεσίες εκπαίδευσης πάνω στα προϊόντα και τις λύσεις των κατασκευαστών που εκπροσωπεί και υπηρεσίες επάνω σε υλοποιήσεις λύσεων για λογαριασμό των μεταπωλητών, από την ομάδα των πιστοποιημένων μηχανικών και συμβούλων της για την υποστήριξη του δικτύου των μεταπωλητών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα