Ο μαχαιροβγάλτης του Γιορκσάιρ "βρέχει" το κρεβάτι του στη φυλακή για να τον βγάλουν έξω

Ο λεγόμενος και Yorkshire Ripper ή ο αντεροβγάλτης του Yorkshire ουρεί κάθε βράδυ στο κρεβάτι του για να αναγκάσει τους αρμόδιους να τον επιστρέψουν στην ψυχιατρική κλινική όπου είχε περάσει τα προηγούμενα 30 χρόνια της ποινής του για τα ειδεχθή εγκλήματά του.

Ο Serial killer Peter Sutcliffe ο οποίος είχε τεμαχίσει 13 γυναίκες και είχε προσπαθήσει να σκοτώσει άλλες επτά, εδώ και επτά μέρες που μετακινήθηκε από την ψυχιατρική κλινική του Broadmoor Hospital σε κανονική φυλακή κάθε βράδυ "βρέχει το κρεβάτι του", ώστε, σύμφωνα με τους αρμοδίους να αναγκαστούν αν τον μεταφέρουν πίσω στην ψυχιατρική κλινική αφού εκεί είχε περισσότερες ελευθερίες.

Έτσι, για να αντιμετωπιστεί το... σχέδιο απόδρασης του δολοφόνου, οι υπεύθυνοι της φυλακής ανάγκασαν τον 70χρονο σήμερα Sutcliffe να φορά πάνα για ενήλικες το βράδυ.

Οι γιατροί της ψυχιατρικής κλινικής έκριναν ότι έχει γιατρευτεί η σχιζοφρένειά του, ενώ φίλος του τονίζει ότι η υγεία του είναι κλονισμένοι και φοβάται πως δεν θα μπορεί να διαβάσει, να γράψει και να δει τηλεόραση.

Ο Sutcliffe που τώρα συμβιώνει με άλλους εγκληματίες και βιαστές στις φυλακές HMP Frankland σχεδίαζε να γίνει μουσουλμάνος όμως άλλαξε γνώμη όταν έμαθε ότι θα πρέπει να κάνει περιτομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα