Ο Γούντι Χάρελσον θέλει να γίνει προμηθευτής φαρμακευτικής κάνναβης

Ο γνωστός Χολιγουντιανός ηθοποιός Γούντι Χάρελσον και συμπρωταγωνιστής στην ταινία Hunger Games, ενδιαφέρεται να γίνει από τους πρώτους προμηθευτές φαρμακευτικής κάνναβης στη Χονολουλού, την πρωτεύουσα της Χαβάης.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Χαβάης, είναι ένας από τους 60 ενδιαφερόμενους που έχουν υποβάλλει αίτηση για να ανοίξουν το πρώτο φαρμακείο του συγκεκριμένου είδους

στο εξωτικό νησί.

Ο ηθοποιός είναι ιδιοκτήτης εταιρείας οργανικών προϊόντων και με την ίδια φίρμα σκοπεύει να ξεκινήσει το καινούργιο του επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το κράτος θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα αναθέσει το έργο σε οκτώ αιτούντες τον ερχόμενο Απρίλιο, έναν χρόνο αφού το νομοθετικό σώμα στη Χαβάη ψήφισε το νομοσχέδιο που επιτρέπει τη λειτουργία τέτοιου τύπου κλινικών. Παρόλο που η ιατρική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη στο νησί εδώ και 15 χρόνια, κανείς από τους ασθενείς δεν μπορούσε να την αποκτήσει με νόμιμο τρόπο, αφού δεν υπήρχαν ούτε ειδικά φαρμακεία ούτε σημεία πώλησης.

Σύμφωνα με το Associated Press, αν ο Χάρελσον επιλεχθεί, θα μπορεί να ξεκινήσει δύο μονάδες παραγωγής μαριχουάνας και να δημιουργήσει αντίστοιχα δύο κλινικές.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα