Ο Γ. Πιτσιλής και η αξιολόγηση των στελεχών

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις ΔΟΥ και τα τελωνεία της χώρας καθώς όπως πληροφορούμαι ότι επίκειται κύμα αξιολογήσεων των προϊσταμένων όλων των μονάδων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - ΑΑΔΕ (πρώην ΓΓΔΕ) Γ. Πιτσιλής αναμένεται να εκδώσει οδηγίες για τη διαδικασία αξιολόγησης που θα ακολουθηθεί. Ωστόσο αρμόδιες πηγές καθ ησύχαζαν ότι δεν πρόκειται να πέσουν «κεφάλια», ειδικά σε «ευαίσθητες»

εφορίες περιοχών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως για παράδειγμα το προσφυγικό. Όπως μου λένε η αξιολόγηση είναι «τυπικά επιβεβλημένη» στο πλαίσιο της στελέχωσης του νέου φορέα, της Ανεξάρτητης Αρχής.

Από την άλλη όμως και μόνο το γεγονός ότι ο κ. Πιτσιλής προβαίνει ήδη σε προκήρυξη των θέσεων που ήδη κατέχουν οι σημερινοί διευθυντές, είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει την αβεβαιότητα και τις ανησυχίες των στελεχών του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Μόλις σήμερα δημοσιοποίησε την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις διευθύνσεις σε μία σειρά από τελωνεία ενώ χθες προχώρησε αντίστοιχη πρόσκληση για πλήρωση των θέσεων των προϊσταμένων των ΔΟΥ των νησιών του Αιγαίου.

Μπορείτε να διαβάσετε τα σχετικά έγραφα παρακάτω

Keywords
Τυχαία Θέματα