Ο διαγωνισμός για την ανακαίνιση μίας ...«υπερσύγχρονης» κατασκήνωσης

Μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας όμως η ΔΕΗ φαίνεται αποφασισμένη να συμβάλει στην επαναλειτουργία της «υπερσύγχρονης κατασκήνωσης» της, όπως την παρουσιάζει η ιστοσελίδα του ΤΑΥΤΕΚΩ (Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Εταιρειών Κοινής Ωφέλειας). Σήμερα η Επιχείρηση δημοσίευσε διακήρυξη για την «Ανακαίνιση – Επισκευή κατασκήνωσης ΔΕΗ

ΑΕ στη Φραγκίστα Ευρυτανίας» με προϋπολογισμό 135.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις προσφορές τους ως τις 23 του μήνα στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης.

Αναζητώντας πληροφορίες για την κατασκήνωση της ΔΕΗ διαβάζω στην ιστοσελίδα του ΤΑΥΤΕΚΩ ότι η ιδιόκτητη κατασκήνωση της ΔΕΗ στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας «βρίσκεται σε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Η κατασκήνωση λειτουργεί από το 1993, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, θερμαινόμενη πισίνα, ιατρεία και μαγειρείο όπου παρασκευάζονται ολόφρεσκα φαγητά και γλυκά».

Σημειώνεται δε πως «τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται χαρακτηρίζονται ως πρωτοποριακά και περιλαμβάνουν:

-Αθλητικές δραστηριότητες, στίβο περιπέτειας
-Flying Fox, ποδηλασία βουνού
-Περιβαντολλογική αγωγή με εξερεύνηση της γύρω φύσης, του Μέγδοβα ποταμού, της λίμνης των Κρεμαστών και της περιοχής των Αγράφων.
-Πολιτιστικές δραστηριότητες (θεατρικό παιχνίδι χορού), μουσική, ζωγραφική, επισκέψεις σε μουσεία κ.α.».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατασκήνωσης είναι η αγάπη και το οικογενειακό περιβάλλον που προσφέρεται από τα έμπειρα στελέχη στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Η δυναμικότητα της κατασκήνωσης είναι 150 παιδιά ανά κατασκηνωτική περίοδο».

Αυτό που δε γράφει πάντως είναι ότι η κατασκήνωση δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια...

Keywords
Τυχαία Θέματα