Νέους συμβούλους προσέλαβε η ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Επτά νέα στελέχη προσέλαβε το τελευταίο διάστημα η εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές με στόχο να περάσει στη νέα της φάση, μετά και την αποπομπή του τέως διευθύνοντος συμβούλου της κ. Στυλιανού Κοροβέση. Όπως

πληροφορείται το newmoney η εταιρεία έχει προσλάβει άτομα στις νομικές υπηρεσίες καθώς και στην επικοινωνία, έναν τομέα στον οποίο ποτέ δεν υπήρξε επένδυση.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος της νέας διοικητικής ομάδας είναι να ενεργοποιηθεί ξανά το τιμήμα συμμετοχής σε κρατικούς διαγωνισμούς και να υπάρξει άμεση διεκδίκηση κρατικών έργων μετά τις απώλειες που πρόσφατα είχαν υπάρξει. Παράλληλα, η νέα ηγεσία επιδιώκει να επικοινωνήσει με το Σωματείο εργαζομένων της εταιρείας και να κλείσει μια σειρά από πληγές που έχουν υπάρξει αν και η κομματικοποίηση της εταιρείας καθιστά προβληματική μια τέτοια προοπτική όπως μας αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κοροβέσης αναμένεται εντός των ημερών να τοποθετηθεί σε νέο κρατικό πόστο, λόγω των στενών του διασυνδέσεων με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα