Νέα κόντρα στην Κεντροαριστερά για τις διπλές ιδιότητες

Μετά τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει να δηλώσουν οι μη κοινοβουλευτικοί υποψήφιοι ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή αν εκλεγούν στην προεδρία του νέου φορέα, τη σκυτάλη των ερωτημάτων πήρε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Μιλώντας στο συντονιστικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο πρόεδρος του νέου φορέα εξέφρασε ρητά την αντίθεσή του τις διπλές ιδιότητες. Ένα θέμα που αφορά τόσο στον Γιώργο Καμίνη (έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει

στον Δήμο της πρωτεύουσας) όσο και στον Νίκο Ανδρουλάκη (έχει δηλώσει πως θα παραμείνει στην Ευρωβουλή).

Ανοιχτό το μέτωπο ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι...

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κόντρα για τον χρόνο των εκλογών και τη ψήφο εξ αποστάσεως. Το Ποτάμι μιλά για... κάποιους που θέλουν ένα μικρό και μίζερο κόμμα. Οι επιτελείς του Σταύρου Θεοδωράκη ξεκαθαρίζουν, όμως, πως η υποψηφιότητά του θα φθάσει μέχρι το τέλος.

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στην κριτική με απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

«Οι καιροί ου μενετοί. Η κοινωνία έχει επενδύσει υψηλές προσδοκίες στο εγχείρημα ης συγκρότησης του νέου φορέα της δημοκρατικής παράταξης. Μας καλεί να προχωρήσουμε γρήγορα, αποτελεσματικά, ενωτικά».

Στην απόφαση του συντονιστικού οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναγνωρίζονται οι δυσκολίες και οι αντιφάσεις τους εγχειρήματος και εκφράζεται η πλήρης στήριξη των δυνάμεων που την αποτελούν στο έργο της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα