Νέα εξελιγμένα wearables από την Samsung

Τρεις νέες συσκευές παρουσίασε η Samsung Electronics, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο wearables που διαθέτει: το Gear Sport, ένα κομψό και πολυχρηστικό smartwatch που εστιάζει στη φυσική κατάσταση και είναι ανθεκτικό στο νερό‧ το Gear Fit2 Pro, ένα αναβαθμισμένο GPS αθλητικό band

με έξυπνα χαρακτηριστικά‧ και το Gear IconX, τη δεύτερη γενιά των πρωτοποριακών ασύρματων ακουστικών της εταιρείας. Οι νέες συσκευές Gear της Samsung σχεδιάστηκαν για να επιτρέπουν στους καταναλωτές να αξιοποιούν στο έπακρο την ημέρα τους, βοηθώντας τους να ζήσουν μια πιο υγιή και ισορροπημένη ζωή.

Οι νέες συσκευές Gear υποστηρίζουν μια σειρά από δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, η διατροφή και η παρακολούθηση του ύπνου, παροτρύνοντας για εξάσκηση όπως ένας προσωπικός προπονητής. Παρουσιάζοντας νέες έξυπνες δυνατότητες, εύχρηστα χαρακτηριστικά και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας και της φυσικής κατάστασης, η Samsung βοηθά τους καταναλωτές να ξεπεράσουν τα όρια της φυσικής κατάστασής τους και να επιτύχουν μεγάλους στόχους.

«Στη Samsung, γιορτάζουμε τον καθημερινό αθλητή - είτε πρόκειται για κάποιον που κάνει ελαφρύ τζόκινγκ είτε προπονείται για το επόμενο τρίαθλο. Έχουμε μακρά ιστορία προσφοράς επιλογών και καινοτομιών, και τα wearable προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καταναλωτές με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης να επιτύχουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην κατάργηση της προκατάληψης ότι fit μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα και ότι τα fitness trackers είναι πολύπλοκα και κατάλληλα μόνο για τις πιο έντονες προπονήσεις», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος της Mobile Communications Business της Samsung Electronics. «Τα καινούργια μας wearables, Samsung Gear, βοηθούν τους καταναλωτές να ξεπεράσουν τα όρια της φυσικής τους κατάστασης και να απολαύσουν μια δραστήρια, ισορροπημένη και ολοκληρωμένη ζωή με έξυπνο και απρόσκοπτο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα