Νέα εκδήλωση από την Apple – Ποιο νέο προϊόν αναμένεται να παρουσιάσει

Την παρουσίαση της νέας γενιάς των προϊόντων της συνεχίζει η Apple, λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του νέου iPhone 15. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη διοργάνωση μιας νέας εκδήλωσης για τις 30 Οκτωβρίου, στην οποία οι αναλυτές περιμένουν πιθανότατα την παρουσίαση των νέων laptop Mac.

Άλλωστε, και

το οπτικό υλικό που συνοδεύει την ανακοίνωση του event περιλαμβάνει το logo του Finder που ουσιαστικά είναι συνυφασμένο με τα Mac.

Πηγή: Apple

Τα iMac, όπως και κάποια από τα MacBook laptop, δεν έχουν υποστεί αναβαθμίσεις φέτος, κάτι που αναλυτές του κλάδου ερμηνεύουν ως προετοιμασία για την παρουσίαση της νέας γενιάς των Mac.

Εξάλλου, η εταιρεία βρισκόταν σε φάση επεξεργασίας για τα νέα και ταχύτερα μικροτσίπ M3, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα Μ2, ωθώντας έτσι και τις πωλήσεις των Mac, που κινήθηκαν πτωτικά σε ποσοστό 7% σε ετήσια βάση κατά το δεύτερο τρίμηνο.

Σημειωτέον, πάντως, πως η νέα εκδήλωση της Apple θα είναι διαδικτυακή, σε αντίθεση με το μεγάλο event που διοργανώθηκε στην έδρα της, στην Καλιφόρνια, το Σεπτέμβριο για την παρουσίαση των νέων iPhones και του νέου Apple Watch.

Διαβάστε ακόμη

Αποκάλυψη: Πώς η Ελλάδα έχασε έσοδα ΦΠΑ 3,2 δισ. ευρώ (πίνακας)

Άκμαν, Γκρος: Γιατί αλλάζουν την επενδυτική τους στρατηγική (γράφημα)

Εξάρχου: Δυναμικά στο προσκήνιο η Ελλάδα – Μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη για το χάσμα Βορρά – Νότου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα