Να κλείσει τα εσωτερικά «μέτωπα» επιχειρεί ο Κυρ. Μητσοτάκης

Με τη σημερινή συνάντησή του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα κάνει «ποδαρικό» στα νέα γραφεία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μια συνάντηση με εσωκομματικό χαρακτήρα που σηματοδοτεί τη λήξη των καλοκαιρινών διακοπών για το κόμμα.

Στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι να κλείσει τα εσωτερικά «μέτωπα»

για να προχωρήσει απερίσπαστος και με ενιαία κομματική στάση στην αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά ενόψει της δύσκολης διαπραγμάτευσης που ξεκινάει το φθινόπωρο.

Το ραντεβού Μητσοτάκη- Τζιτζικώστα, έρχεται μετά τη συνάντηση που είχε πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΝΔ με τον, επίσης υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο κ.Τζιτζικώστας, όπως και ο κ.Μεϊμαράκης, είχε το τελευταίο διάστημα εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια του για μία σειρά από επιλογές της ηγεσίας.

Και στις δύο περιπτώσεις, η δυσαρέσκεια είχε να κάνει και με τη σχέση με το νέο πρόεδρο και όσα μεσολάβησαν από τις εσωκομματικές εκλογές μέχρι σήμερα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία της ΝΔ, είχε κλείσει τότε το μάτι στους ψηφοφόρους του υπέρ του κ.Μητσοτάκη, αν και δεν τοποθετήθηκε τόσο ξεκάθαρα όσο ο αντιπρόεδρος πλέον του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα