Μισείτε τον ίδιο άνθρωπο; Ίσως να έχετε και άλλα κοινά... Ένα dating app που προκαλεί!

Ο Brendan Alper είναι ένας φιλόδοξος, πολλά υποσχόμενος νέος, με φρέσκες ιδέες, φαντασία και πολύ... θράσος και θάρρος.

Ο 29χρόνος ιδρυτής του Hater, ενός dating app που φέρνει όλους τους haters κοντά, έκανε κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο. Η εταιρεία του δημιούργησε μια εικόνα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να... χαϊδεύει τον έγκυο(!) Ντόναλντ Τραμπ που προβάλλεται σε κτίρια σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Η διαφήμιση όπως ήταν αναμενόμενο είχε

τρομακτική απήχηση στο διαδίκτυο, με κάποιους να την χαρακτηρίζουν απίστευτα αστεία αλλά και με κάποιους άλλους να εκφράζουν τις έντονες αντιδράσεις τους. Μάλιστα, ο Alper δήλωσε ότι δέχθηκε ακόμα και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του στο Facebook και αποφάσισε να ακυρώσει ένα επερχόμενο συνέδριο τεχνολογίας στη Μόσχα της Ρωσίας.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του app, Brendan Alper, δήλωσε στο Business Insider πως υπάρχει αρκετή ένταση αυτήν τη στιγμή στη χώρα ανεξάρτητα το ποια πλευρά υποστηρίζει ο καθένας. Πρόσθεσε πως πρόθεση του προκλητικού installation ήταν να διασκεδάσει τον κόσμο και να τους κάνει να γελάσουν. «Μέσα από το χιούμορ, μπορείς να μετατρέψεις το μίσος σε αγάπη», είπε χαρακτηριστικά. Άλλωστε το app προωθείται ως μια εφαρμογή που θέλει να συνδέσει τους χρήστες μέσα από τις διαφορετικές θέσεις που έχει ο καθένας και τις διαφωνίες τους.

Η ιδιαίτερη αυτή εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: Μισείτε π.χ τον Τραμπ; Σε αυτό το app θα βρείτε και άλλους που τον μισούν και θα συζητήσετε γι αυτό. Και ποιος ξέρει...; Μπορεί και να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Το Hater είναι η πρώτη προσπάθεια του Alper στην παγκόσμια startup σκηνή. Ο πρώην τραπεζίτης πέρασε πέντε χρόνια στη Goldman Sachs και άλλα τόσα στη Nomura, αλλά ποτέ δεν αγάπησε πραγματικά εκείνη τη δουλειά.

Ο Alper έχει δηλώσει ότι όλο αυτό ξεκίνησε από ένα αστείο. «Θεωρούμε τη ρητορική του μίσους εντελώς απαράδεκτη, έχουμε μηδενική ανοχή για κάθε είδους μισαλλοδοξία ή διακρίσεις», δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι το app δεν πρόκειται να καταλήξει ως οχυρό μισαλλοδοξίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα