Μικτά πρόσημα στη Wall Street

Μικρές μεταβολές και με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στα πρακτικά της Fed και στις μακροοικονομικές ανακοινώσεις.

Ο Dow Jones υποχώρησε μόλις 0,03% ή 9 μονάδες στις 35.804, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,23% στις 4.701 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα 0,44% στις 15.845 μονάδες.

Η μετοχή της Meta σημείωσε άνοδο 1,1%. Η μετοχές των Roku

και Peloton ενισχύθηκαν περισσότερο από 2% η καθεμία. Η HP σημείωσε άνοδο 10,1%.

Η μετοχή της Gap έχασε 24%, επίσης η Nordstrom υποχώρησε περίπου 29%. Η μετοχή της Autodesk υποχώρησε 15,4%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, την μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές των Visa (+2,2%) και Intel (+1,1%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι τίτλοι των Goldman Sachs (-1,7%) και Walgreens Boots (-1,6%).

Το δολάριο κινήθηκε υψηλότερα 0,4% έναντι του ευρώ στο 1,1206 δολ. και στην αγορά ομολόγων η απόδοση του 10ετούς ενισχύθηκε κατά μία μονάδα βάσης στο 1,64%.

Διαβάστε περισσότερα

Attica Bank: Το ΤΧΣ δίνει αποκλειστικότητα σε Ellington – ΤΜΕΔΕ (upd)

Γιατί εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι επιμένουν να μείνουν στη Βρετανία μετά το Brexit

Eurobank: Δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας άνω του 16,5% το 2021 με «όχημα» τα projects Wave και Triangle

Keywords
Τυχαία Θέματα