Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη Μαρία Κάλλας, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Στα πλαίσια της έκθεσης αφιέρωμα στα 40 χρόνια από τον θάνατο της μεγάλης Ντίβας, "Μαρία Κάλλας: Ο μύθος ζει", παρουσιάζεται τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:30 η μοναδική θεατρική παράσταση "La Maria, the life and loves of Maria Callas".

Σε μια performance για το αγγλόφωνο κοινό του Ιδρύματος Θεοχαράκη, την ντίβα του δράματος, του πάθους, του έρωτα και της όπερας, την Μαρία Κάλλας, ερμηνεύει η Dr. Maria Boundas Bakalis -παιδαγωγός, ηθοποιός,

σκηνοθέτις, θεατρική συγγραφέας, PhD του Northern Illinois University καθώς και της Royal Academy of Dramatic Arts του Λονδίνου.

Με ένα πρωτότυπο έργο εξ ολοκλήρου βασισμένο σε λόγια και γραπτά της μεγάλης ντίβας, συνυφασμένο με αποσπάσματα από τις ηχογραφήσεις της, η Maria Bakalis ταξιδεύει από το Σικάγο στην Αθήνα, ειδικά για αυτή την περίσταση. Η ίδια υποστηρίζει ότι «μέσα από τη δύναμη των τεχνών αντικατοπτρίζεται ο εσωτερικός κόσμος του καθενός και η ανθρωπιά που μας ενώνει όλους». Οι δύο τους υπόσχονται να αιχμαλωτίσουν και να σαγηνεύσουν τόσο τις καρδιές όσο και το μυαλό του κοινού που θα τις παρακολουθήσει.

Εισιτήρια: 10, 15, 20€

Πληροφορίες: 210-3611206, www.thf.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα