Μια IPO θα μπορούσε να βοηθήσει την ανάπτυξη ενός «κρυστάλλινου» brand

Η Nadja Swarovski, που ανήκει στη πέμπτη γενιά της «κρυστάλλινης δυναστείας τόνισε ότι μια IPO θα βοηθούσε το διάσημο brand να τονώσει το ψηφιακό του προφίλ και να επεκταθεί στη Βόρεια Αμερική, αν και όπως διευκρίνισε κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στην παρούσα στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σε περίπτωση που η αυστριακή εταιρεία αποφασίσει να κάνει δημόσια εγγραφή, η οικογένεια θα παραμείνει στην

επιχείρηση ανέφερε η Swarovski, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Νταβός. Περίπου 70 μέλη της κατέχουν ποσοστά στην εταιρεία που ιδρύθηκε το 1895 από τον Daniel Swarovski.

Η αναβάθμιση της ψηφιακής στρατηγικής είναι κρίσιμη εν μέσω της άνοδου που καταγράφουν η Amazon και η Alibaba, δήλωσε η Swarovski. Οι εταιρείες πολυτελών προϊόντων LVMH και Kering έχουν ενισχύσει τις προσφορές τους online τους τελευταίους μήνες με νέα sites στην Κίνα και αλλού.

Η Swarovski επεκτείνεται πέρα ​​από τα κοσμήματα και σε είδη οικιακής χρήσης και γυαλιά ενώ αναζητά συνεργάτες για μια σειρά αρωμάτων. Οι ετήσιες πωλήσεις της Swarovski ανέρχονται στα 3,4 δισ. ευρώ ενώ τα καταστήματά της πλησιάζουν τα 2.800 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα