Με το σύνθημα «Kos made of Summer» μπαίνει η Κως στη μάχη της φετινής τουριστικής σεζόν

Με το σύνθημα «Kos made of Summer», τη νέα καμπάνια που εκπόνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Marketing Greece για την ενίσχυση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κω, μπαίνει η Κως στη μάχη της εφετινής τουριστικής σεζόν.

Στόχος, σύμφωνα με τους τουριστικούς φορείς, είναι να επανέλθει πλήρως η ζήτηση στο νησί που έχει υποστεί μεγάλες απώλειες λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Επί του παρόντος πάντως, το θετικό είναι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι οι προσφυγικές ροές προς την Κω έχουν ουσιαστικά εκμηδενισθεί δεδομένου ότι έχουν μεταφερθεί βορειότερα.

Η νέα καμπάνια χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στο πλαίσιο του τριετούς στρατηγικού πλάνου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος των νησιών της περιφέρειας. Η Κως είναι το πρώτο νησί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από όπου ξεκινά η εφαρμογή του στρατηγικού αυτού πλάνου για τον τουρισμό και πέρα από το γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό, έχει εκπονηθεί για το νησί και ειδικό πλάνο τουριστικής προβολής, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και έχουν καταφέρει πλήγμα στην τουριστική φήμη του προορισμού. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος που η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου τουριστικού μάρκετινγκ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε πρώτα από την Κω, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα