Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Rockefeller Habits Workshop στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και δεύτερη φορά στην Ελλάδα, το διεθνούς φήμης Workshop "MasteringtheRockefellerHabits" των Gazelles.

Το Rockefeller Habits Workshop είναι ένα διεθνούς φήμης εκπαιδευτικό event, βασισμένο στο BestSeller βιβλίο του ιδρυτή των GazellesVerneHarnish "MasteringtheRockefellerHabits",

που την επιτυχημένη διοργάνωσή του επιμελήθηκε ο Νάρκισος Γεωργιάδης, ManagingPartner της εταιρίας συμβούλων EXECON και Partner Ελλάδας και Ιταλίας της εταιρίας συμβούλων FastTrackEurope.

Το workshop, μέσω θεωρίας και πρακτικών ασκήσεων, εκπαιδεύει τους επικεφαλής εταιριών και τα ανώτατα στελέχη τους πως να χρησιμοποιούν πιο παραγωγικά και προς όφελος των επιχειρήσεων τους, τον πιο σπάνιο και δυσεύρετο πόρο: το Χρόνο, εστιάζοντας στα 4 βασικά κλειδιά επιτυχίας κάθε επιχείρησης : Στελέχη – Στρατηγική – Υλοποίηση – Μετρητά.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο κ. ChristoPopov, CEO της εταιρίας συμβούλων FastTrackEurope. Ο κ. Popov (ΜΒΑ Cambridge, PhDHarvard) έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικών εταιριών όπως η McKinsey, η SHELL και η SabMiller, ενώ έχει ιδρύσει και διοικήσει 15 διαφορετικές εταιρίες και είναι CertifiedSeniorRockefellerCoach.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης: «Το RockefellerHabitsWorkshop είναι ένα πολύ δυνατό σεμινάριο, υψηλής προστιθέμενης αξίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Φεβρουάριο 2016(Αθήνα) και για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου. Και τις δύο φορές ήταν "soldout". Το σεμινάριο απευθύνεται στους CEO εταιριών και στη στενή τους διοικητική ομάδα και βαθμολογείται συνεχώς ως «εξαιρετικό» με βαθμό 9,5-9,8/10 από όσους το έχουν παρακολουθήσει».

Αναφορικά με μελλοντικά workshops, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του δεύτερου σεμιναρίου στην Αθήνα για τον Φεβρουάριο 2017. Θα γίνει προσπάθεια και για ένα δεύτερο στην Θεσσαλονίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα