Λαθραία όπλα από την Βουλγαρία στον Προμαχώνα


Δεν θα είχε ενημερωθεί για τις αθρόες συλλήψεις που γίνονται καθημερινά στον Προμαχώνα για εισαγωγή λαθραίων εμπορευμάτων από την Βουλγαρία ένας 56χρονος Έλληνας, που προχώρησε ένα βήμα παρακάτω προσπαθώντας να εισάγει παράνομα... όπλα!

Σε έλεγχο που έναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου στο όχημα του 56χρονου, βρέθηκαν δυο πιστόλια κρότου- αερίου με γεμιστήρες και 200 φυσίγγια, καθώς και δυο χοάνες για την εκτόξευσης φωτοβολίδων! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το

αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.

Από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο όχημα που οδηγούσε ένας 34χρονος Έλληνας σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του ένα αεροβόλο πιστόλι με δέκα μεταλλικά σφαιρίδια στον γεμιστήρα και μία αμπούλα αερίου, 222 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα κλομπ. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και άλλες τέσσερις αμπούλες αερίου και 320 μεταλλικά σφαιρίδια που βρέθηκαν στην κατοικία του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα