ΛΑΜΨΑ: Mπήκαν οι υπογραφές με την Accor για το νέο πολυτελές MGallery στο Σύνταγμα

Τη συμφωνία με το διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο Accor Hotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του νέου ξενοδοχείου της στο Σύνταγμα υπέγραψε η ΛΑΜΨΑ Α.Ε..

Η εταιρεία έχει προχωρήσει από τον Δεκέμβριο 2018 στην μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας

του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε. («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε») στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

Στο πλαίσιο αυτής της μίσθωσης, η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο Accor Hotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία MGallery. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος της ΛΑΜΨΑ, η AccorHotels είναι ένας ξενοδοχειακός όμιλος, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα