Κυνήγι Μαγισσών

Κάθε εξουσία κρίνεται από τον τρόπο διακυβέρνησης της και τον τρόπο που μεταχειρίζεται τις άλλες εξουσίες, κυρίως, όταν δεν εμπλέκεται στις υπόλοιπες. Ανοικτά πλέον και σχεδόν απροκάλυπτα κάποιοι «ευφυείς» του Μεγάρου Μαξίμου διοχετεύουν ότι, αναμένεται να προχωρήσουν σε διώξεις εναντίον τραπεζικών στελεχών για κόκκινα δάνεια, αλλά και παλαιότερες υποθέσεις. Μάλιστα, όπως λένε οι σχετικές... «πηγές» θα έχουμε ακόμα και συλλήψεις ή προφυλακίσεις!

Τα ανωτέρω έχουν φροντίσει να τα μεταδώσουν αρμοδίως

σε τραπεζικούς κύκλους. Όλα βεβαίως εντάσσονται και σ ένα επικοινωνιακό παιχνίδι ώστε να στραφεί η συζήτηση πέραν των πραγματικών προβλημάτων της οικονομίας, ώστε να κερδηθεί η κοινή γνώμη. Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι κατά πόσον έχουν ενημερωθεί και οι δανειστές για αυτές τις κινήσεις, λ.χ ο επόπτης των τραπεζών.

Οποιοσδήποτε αμφισβητεί τα ανωτέρω ας ψάξει δηλώσεις τραπεζιτών – πέραν των θεσμικών και των CEO. Οι περισσότεροι σιωπούν κι αυτή η σιωπή είναι ενδεικτική των αδιέξοδων καταστάσεων που έχει διαμορφώσει η σημερινή διακυβέρνηση...

ΔΗ. ΠΑΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα