Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης λόγω αγώνα δρόμου

Σε εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του δήμου Νεάπολης Συκεών, προχώρησε από νωρίς το πρωί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του λαϊκού αγώνα δρόμου, «Παναγιώτης Αφαλής».

Έτσι, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 13.00 τουλάχιστον, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των πέντε χιλιομέτρων, στις οδούς Ελ.

Βενιζέλου, Κασταμονής, Μητροπόλεως, Καραβαγγέλη, Δημ. Γληνού, Οδυσσέα Ελύτη, Μ. Τριανταφυλλίδη, Ελ. Βενιζέλου, Ανδ. Παπανδρέου, Κύπρου, Ρήγα Φεραίου, Επταπυργίου, Οδ. και Απ. Φωκά, Ζαχ. Γουναρίδη καθώς και Καρόλου Κουν.

Επιπλέον, από νωρίς το πρωί δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, από την οδό Κασταμονής μέχρι την οδό Μ. Τριανταφυλλίδη και καθ' όλο το πλάτος αυτής.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων του αγώνα του ενός χιλιομέτρου, στις οδούς Ν. Παρασκευά, Μιχαήλ Καραολή, Ελ. Βενιζέλου, Δημ. Ανδρέου, Ρήγα Φεραίου και Καρόλου Κούν.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάθμευση, κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα