Κρυπτονομίσματα: «Έχουμε ήδη πιάσει πάτο - Το μέλλον είναι λαμπρό» δηλώνει ο συνιδρυτής του Ethereum

Ο Joseph Lubin, συνιδρυτής του Ethereum, δήλωσε μέσω Twitter πως «κηρύσσει τον πάτο» του 2018 για την αγορά κρυπτονομισμάτων, δηλαδή πως έχουμε ήδη βρεθεί στο χαμηλότερο σημείο και πως από εδώ και πέρα έπεται άνοδος.

Σύμφωνα με τον Lubin, ο πάτος αυτός «σημαδεύεται από επικών διαστάσεων φόβο, αβεβαιότητα και αμφιβολίες«, ειδικότερα από τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα, την «4η και 5η εξουσία» όπως χαρακτηριστικά ονομάζει.

Συνεχίζοντας κάτω από το ίδιο tweet

του, ο ιδρυτής της ConsensSys, τεχνολογικής-blockchain εταιρείας με βάση το Ethereum, σχολίασε τις πρόσφατες απολύσεις από την εταιρεία: «H ConsenSys παραμένει υγιής και επαναπροσδιορίζει προτεραιότητες και δραστηριότητες οι οποίες ξεκίνησαν πριν από εννιά μήνες».

Ο Lubin σχολιάζει αρνητικά την «παράνοια και τις ατελείωτες εικασίες δημοσιογράφων και μπλόγκερς για πράγματα που δεν έχουν πραγματικά στοιχεία, εσωτερική γνώση ή επαρκή κατανόηση».

Καταλήγοντας, επανέλαβε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ethereum, επισημαίνοντας πως «ο ουρανός δεν καταρρέει όπως διαμηνύουν ορισμένα μίντια. Από τη δική μου οπτική, το μέλλον φαντάζει εξαιρετικά λαμπρό.

Τόσο λαμπρό, που αν θα μπορούσε κανείς να ρίξει μια κλεφτή ματιά στο 2019 μέσα από τα δικά μου μάτια, θα χρειαζόταν βα φοράει γυαλιά ηλίου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα