Κλειστή η Wall λόγω Thanksgiving Day

Του Γιάννη Τσιρογιάννη

Κλειστή παραμένει σήμερα η αμερικανική αγορά, λόγω εορτασμού της Thanksgiving Day. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Wall Street έκλεισε με ήπια άνοδο, ως αντίδραση στο πρόσφατο sell-off.

Άνοδο μακριά από τα υψηλά ημέρας ωστόσο, που όπως αναφέραμε στο newmoney.gr δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική ως προς το κατά πόσο η αγορά είναι ικανή να ανακάμψει άμεσα από την ισχυρή διόρθωση την οποία βιώνει, με πολλές δεικτοβαρείς μετοχές όπως η Apple να έχουν εισέλθει σε bear market.

Σήμερα,

τα χρηματιστήρια της Ευρώπης καταγράφουν όντως απώλειες, αδυνατώντας να διατηρήσουν τη χθεσινή ανοδική προσπάθεια, ενώ το ελληνικό Χρηματιστήριο έκλεισε με ήπια πτώση εν μέσω επιφυλακτικότητας.

Την ίδια ώρα, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το πετρέλαιο υποχωρεί κατά 1,32% στα 53,91 δολάρια, σβήνοντας τα χθεσινά εξίσου μη πειστικά κέρδη, καθώς ο Τραμπ πιέζει τους Σαουδάραβες για χαμηλότερες τιμές.

Στο FOREX, την αγορά συναλλάγματος που «δεν κοιμάται ποτέ», το δολάριο υποχωρει ελαφρά έναντι των κύριων ανταγωνιστών του, με το ευρώ στο 1,1406 EUR/USD.

Keywords
Τυχαία Θέματα