Κιμ Γιονγκ Ουν: 130 επιστήμονες και δεκάδες ερωμένες προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εμμονή με τις καλές σεξουαλικές επιδόσεις, αποκαλύπτει ο Kim Hyeong-soo, ένας άνθρωπος που πριν καταφέρει να στο σκάσει από τη Βόρεια Κορέα το 2009 εργαζόταν σε μια top secret υπηρεσία: το Ινστιτούτο Μακροζωίας που έχει συσταθεί με έναν και μοναδικό σκοπό: να κρατήσει στη ζωή πάση θυσία τον φοβερό ηγέτη της χώρας, ο οποίος είναι υπέρβαρος και γνωστός για τις απίστευτες ποσότητες που τρώει και πίνει σε κάθε του γεύμα

Μάλιστα, σύμφωνα τις αποκαλύψεις του ίδιου στη βρετανική Daily Star, το ινστιτούτο λάμβανε συχνά εντολές να εισάγει γιατροσόφια από κάθε γωνιά του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και... γεννητικά όργανα από λιοντάρια, για να αυξηθεί η λίμπιντο του Κιμ, ο οποίος λέγεται ότι περιστοιχίζεται από μια στρατιά όμορφων γυναικών, με τις οποίες «διασκεδάζει» κάθε βράδυ.
Ο Hyeong-soo ήταν στο Ινστιτούτο Μακροζωίας κατά την περίοδο της βασιλείας του πατέρα του Κιμ και, όπως λέει, ο τύραννος της Β. Κορέας ήθελε να βελτιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις, γιατί έτσι πίστευε ότι θα ζήσει περισσότερο. Για τον λόγο αυτό επιστράτευε διπλωμάτες και αξιωματούχους για να του φέρνουν εξωτικά φαγητά από άλλες χώρες, τα οποία λέγεται ότι είναι αφροδισιακά.

Επίσης, αναφέρει ότι απαιτούσε να κάνουν μασάζ στις αγελάδες και να τις ποτίζουν με... μπύρα για να έχουν πιο μαλακό και νόστιμο κρέας για τα γεύματά του.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον Hyeong-soo, στο Ινστιτούτο εργάζονται εντατικά 130 επιστήμονες που έχουν ως έργο τους να επεκτείνουν τη ζωή του Κιμ.Η εν λόγω ερευνητική ομάδα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ήθελε απελπισμένα να μελετήσει άλλους υπέρβαρους. Ομως καθώς αυτό δεν ήταν εύκολο στη χώρα, άρχισαν να κατασκοπεύουν υπέρβαρους ξένους, ανάμεσά τους και πολιτικούς ηγέτες.

«Πρόκειται για 130 ερευνητές από τα τμήματα μηχανικής και ιατρικής του πανεπιστημίου Κιμ Ιλ-σουνγκ», είπε ο Χίεονγκ-σου Κιμ στην Daily Star Online. «Επίσης, υπάρχει ερευνητικό κέντρο πληροφοριών, που αποτελείται από διπλωμάτες ή ερευνητές ξένων πανεπιστημίων. Το Ινστιτούτο φυλάσσεται όλο το 24ωρο, ενώ υπάρχει γύρω του τείχος 4 μ. και ηλεκτροφόρο σύρμα», ανέφερε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η έρευνα αυτή γίνεται εδώ και χρόνια, καθώς και ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν υπέρβαρος, για τον οποίο κατασκεύαζαν ιδιαίτερα τρόφιμα, καθώς ήταν διαβητικός και είχε πρόβλημα καρδιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα