Κάθοδος στην εκλογική αρένα


Πληροφορούμαστε ότι δύο διευθυντικά στελέχη κρατικών επιχειρήσεων ετοιμάζονται να «μετακομίσουν» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Τάσος Ταστάνης, πρόεδρος του ΟΑΣΑ, θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Γλυφάδας, και ο κ. Αντώνης Φειδοπιάστης, πρόεδρος των ΕΛΤΑ Courier, τη δημαρχία της Πεντέλης. Σημειώνεται ότι στον συνδυασμό του κ.

Φειδοπιάστη έχει προσχωρήσει και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Courier και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος!

Το ενδιαφέρον στοιχείο από τις μετακινήσεις αυτές δεν είναι η κάθοδος στην εκλογική αρένα, μια που και τα τρία στελέχη έχουν αντίστοιχη πορεία στο βιογραφικό τους, όσο οι επιλογές του Υπερταμείου ως προς την αντικατάστασή τους.

Τελευταία διαρρέονται φήμες ότι ειδικά για τον ΟΑΣΑ υπάρχει προοπτική να μην αντικατασταθεί ο πρόεδρος και να ενισχυθεί πιθανώς ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σκουμπούρης. Πρόκειται όμως για ένα σενάριο που, σύμφωνα με άλλες πηγές, συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να υλοποιηθεί, αφού το Υπερταμείο εμφανίζεται να έχει επιλέξει τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και μένουν οι τελικές αποφάσεις για την κεφαλή του Οργανισμού.

Μ. Τζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα