Καλοκαιρινές διακοπές όχι σε δόσεις, αλλά με δόσεις

Η δαπάνη του Έλληνα τουρίστα μέσα στην κρίση έχει μειωθεί σε ποσοστό 63,9%. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι διακοπές δεν ήταν μέσα στα σχέδια των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί τα έξοδα των καλοκαιρινών εξορμήσεων πολύ συχνά είναι πολλά.

Αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά, διαμονή, φαγητό, ενοικίαση αυτοκινήτου, ανεβάζουν το budget της ελληνικής οικογένειας στα ύψη αποθαρρύνοντας την ιδέα πολυήμερων διακοπών.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν θα έπρεπε να σημαίνει

απαραίτητα τη στέρηση των καλοκαιρινών διακοπών. Υπάρχουν εύκολες λύσεις με τις οποίες θα μπορούσε ο καθένας να αντεπεξέλθει στα έξοδα των διακοπών του και μάλιστα χωρίς να μείνει χωρίς μετρητά μέσα στο καλοκαίρι.

Μια από αυτές τις λύσεις είναι η πληρωμή των εξόδων για τις διακοπές με δόσεις, στον αριθμό και χρόνο που επιλέγει ο καθένας. Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιασμός των εξόδων είναι πιο εύκολος, ενώ δεν υπάρχει το άγχος της άμεσης αποπληρωμής, για παράδειγμα, του ξενοδοχείου ή των εισιτηρίων.

Ένας εύκολος τρόπος για αυτή τη δυνατότητα είναι η χρήση των πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, αφού το νέο πρόγραμμα της τράπεζας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών που αφορούν διαμονή, μεταφορικά ή ενοικίαση οχήματος σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται για οποιαδήποτε συναλλαγή ξεπερνά τα 50 ευρώ και έχει πληρωθεί με την πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και αφορά σε όλο το διάστημα του καλοκαιριού, δηλαδή από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου. Με ένα τηλέφωνο στο 18 28 38 εντός 15 ημερών μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δόσεις αλλά και τον αριθμό των δόσεων, τον οποίο εσείς επιλέγετε.

Ενεργοποιώντας τις άτοκες δόσεις, ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν υποστηρίζουν τη σχετική δυνατότητα, η τράπεζα καλύπτει τα:

- Έξοδα διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια)

- Μεταφορικά (ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, σιδηροδρομικά εισιτήρια)

- Ενοικίαση αυτοκινήτου / δικύκλου

- Λοιπές ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Έτσι, μπορείτε ευκολότερα να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας για την πληρωμή των καλοκαιριών διακοπών, αφού τις έχετε απολαύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα