Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση – Με την Αττική Οδό τα βάζει η κυβέρνηση

Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης που ξέσπασαν μετά τα εκτεταμένα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία …συναγωνίζονται τη σφοδρότητα των καιρικών συνθηκών, η οποία βρήκε παντελώς ανέτοιμο τον κρατικό μηχανισμό με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους.

«Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο», σχολίασε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη», πρόσθεσε επιτιθέμενος κατά του πρωθυπουργού.

«Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης», επεσήμανε και ευχήθηκε «κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται». Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι «το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο» και ζητώντας εξηγήσεις για όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας.

Δύσκολο να κοιμηθείς αυτό το βράδυ. Η σκέψη μου στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που περνούν τη νύχτα εγκλωβισμένοι στο κρύο και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος που κατέρρευσε πρωτοφανώς. Κουράγιο, δύναμη, υπομονή.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 24, 2022

Τα ξημερώματα έγραψε: Δύσκολο να κοιμηθείς αυτό το βράδυ. Η σκέψη μου στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που περνούν τη νύχτα εγκλωβισμένοι στο κρύο και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος που κατέρρευσε πρωτοφανώς. Κουράγιο, δύναμη, υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα στο Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα