Ισχυρή ώθηση στη Wall Street με UnitedHealth και Johnson & Johnson

Σε θετικό έδαφος άνοιξε η Wall Street την Τρίτη, με τον S&P 500 σε λιγότερο από 1% μακριά από ένα υψηλό όλων των εποχών, μετά από καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα από τους γίγαντες της υγειονομικής περίθαλψης UnitedHealth και Johnson & Johnson.

Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average ενισχύθηκε κατά 113 μονάδες, ενώ ο δείκτης

S&P 500 κέρδισε 0,3% καθώς ο τομέας της υγείας υπεραπέδωσε. Ο Nasdaq Composite σημείωσε άνοδο 0,4% στο καμπανάκι του ανοίγματος.

«Η άνοδος οφείλεται στα εταιρικά κέρδη», δήλωσε στο CNBC ο Jeff Kilburg, Διευθύνων Σύμβουλος της KKM Financial. Βλέπουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν. Αυτό έχει ανακουφίσει την αγορά, επειδή υπήρχε κάποια ανησυχία όσο κατευθυνόμασταν στην περίοδο των οικονομικών αποτελεσμάτων».

Το άνοιγμα της Τρίτης ώθησε τον S&P 500 πιο κοντά στις 2.940 μονάδες, το υψηλότερο ρεκόρ που σημειώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Όμιλος UnitedHealth ανέφερε καλύτερα κέρδη και έσοδα από τα αναμενόμενα. Η εταιρεία αύξησε επίσης την πρόβλεψη για τα κέρδη της για ολόκληρο το έτος. Οι μετοχές της UnitedHealth ενισχύθηκαν περίπου 0,5%.

Η Johnson & Johnson, σημείωσε άνοδο 2,9% έπειτα από τριμηνιαία αποτελέσματα υψηλότερα από τα προβλεπόμενα. Περισσότερο από το ήμισυ των εσόδων προέρχεται από τις πωλήσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων, οι οποίες αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 4%.

Keywords
Τυχαία Θέματα