Ιntralot: Καμία ανησυχία για την Τουρκία - Άλλαξε «χέρια» το 0,82%

Καμία ανησυχία δεν δημιουργεί στην Intralot η πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου (4,85-4,87), καθώς οι όποιες συναλλαγματικές διαφορές αντισταθμίζονται από την ανοδική πορεία του online στοιχήματος.

Η μετοχή της Ιντραλοτ αντέδρασε έντονα αρνητικά καθώς έφθασε να χάνει έως 15% και αργότερα αντέδρασε σαν roller coaster φθάνοντας στα 0,70 λεπτά, πτώση 10,49%. Μάλιστα, διακινήθηκαν 1,3 εκατ. μετοχές ή 0,82% των συνολικών μετοχών.

Η πτώση της

Τουρκικής λίρας προκαλεί ανησυχία σε λίγους ομολογιούχους γι αυτό και η πτώση των ομολόγων ( τιμές 73, 83 ) οδήγησε σήμερα στην βουτιά της μετοχής έως15% στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Η εταιρεία μετά τις αγορές ομολογιών απάντησε στους ομολογιούχους τόσο για την αντιστάθμιση της συναλλαγματικών διαφορών, όσο και για το ίδιο το συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται ότι, ο πρόεδρος της Intralot κ. Σωκράτης Κόκκαλης στην πρόσφατη Γενική συνέλευση είχε επισημάνει ότι, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεργασία με τους Τούρκους εταίρους για την ανανέωση του συμβολαίου. Οι σχετικές, μάλιστα, διαπραγματεύσεις θα ξεκινούσαν αμέσως μετά τις Τουρκικές εκλογές.

Δ.Π

Keywords
Τυχαία Θέματα