Η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής ψύξης, βλέπει τους αναλυτές να ποντάρουν στην ανάπτυξή της

Μια εταιρεία η οποία κυριολεκτικά δροσίζει μερικά από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέτει τις μετοχές της προς διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο με πιθανή άνοδο άνω του 40%, σύμφωνα με μια συγκλίνουσα άποψη των αναλυτών.

Οι μετοχές της National Central Cooling Co. PJSC ή Tabreed, με έδρα το Αμπού Ντάμπι, η οποία παρέχει υπηρεσίες κλιματισμού στην περιοχή του Κόλπου, έκλεισαν αυτή την εβδομάδα στη χαμηλότερη τιμή σχεδόν

του τελευταίου εξαμήνου και πλησίασαν στο φθηνότερο επίπεδο σε σχέση με τα μελλοντικά κέρδη, από το 2016.

Η αντιστάθμιση αυτή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια ευκαιρία αγοράς, καθώς έξι αναλυτές που παρακολουθούν την πορεία της μετοχής δείχνουν είτε αγορά, είτε δυνατότητα απόδοσης κατά το επόμενο έτος 44%, τα στοιχεία που συντάχθηκαν από την έκθεση Bloomberg.

Οι διαπραγματεύσεις εξελίχθηκαν στο Ντουμπάι, μία από τις χειρότερες αγορές παγκοσμίως φέτος, εν μέσω ανησυχιών που συνδέονται κυρίως με πτώση των τιμών των ακινήτων, που συνιστούν πυλώνα της οικονομίας της χώρας. Ενώ η επιβράδυνση σε αυτόν τον κλάδο έχει αρνητικό αντίκτυπο στις νέες συμβάσεις και την πιθανή απόδοση υφιστάμενων στοιχείων ενεργητικού για την Tabreed, το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει ισχυρή ταμειακή ροή και η εταιρεία έχει μια "ισχυρή σχέση" με τους σημερινούς πελάτες της, δήλωσε ο Harshjit Oza, αντιπρόεδρος στον τομέα της έρευνας στην Shuaa Capital του Αμπού Ντάμπι.

"Περισσότερο από το 90% των συμβάσεων της Tabreed είναι κλειδωμένες για τα επόμενα 10 χρόνια", δήλωσε ο Oza, ο οποίος επανέλαβε την κάλυψη της Shuaa στην εταιρεία την περασμένη εβδομάδα με σύσταση αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα