Η Κίνα ανακάμπτει μετά το χθεσινό selloff

Μεικτή εικόνα παρουσιάζουν οι ασιατικοί δείκτες με μικρές μεταβολές, ενώ οι κινεζικές μετοχές αντιδρούν σήμερα μετά τη χθεσινή σημαντική πτώση. Ωστόσο από τις αρχές της εβδομάδας έχουν χάσει πάνω από 1%. Στις ΗΠΑ οι αγορές παρέμειναν κλειστές λόγω της αργίας της Ημέρας των Ευχαριστιών, ενώ η σημερινή συνεδρίαση της Wall θα είναι χρονικά πιο περιορισμένη.

Στην Ιαπωνία, ο Nikkei αντέστρεψε τα προηγούμενο αρνητικό πρόσημο και έκλεισε με άνοδο 0,12% στις 22.550.85

μονάδες. Απώλειες καταγράφηκαν στον κλάδο αυτοκινήτου και στον τομέα μεταποίησης. Μεικτή εικόνα στις τεχνολογικές μετοχές: η Nintendo με άνοδο 2,84%, η SoftBank Group ενισχύθηκε1,02% ενώ η Sharp υποχώρησε 0,84%.
Στη Νότια Κορέα, ο Kospi με άνοδο 0,28%.

Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 υποχώρησε κατά 0,06%, ενώ στην Κίνα, ο Shanghai Composite γύρισε σήμερα θετικά με άνοδο 0,06% στις 3.353.82 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng με άνοδο 0,48% στις 29.849,17 μονάδες, μετά τις χθεσινές απώλειες της τάξης του 1%. Χθες σημειώθηκε κύμα ρευστοποιήσεων κινεζικών τίτλων, εξαιτίας των ανησυχιών για τα νέα μέτρα του λαμβάνει το Πεκίνο για τον περιορισμό των χρηματοπιστωτικών ρίσκων σε συνδυασμό με την ενίσχυση των τιμών των ομολόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα