Η φάση (και φέτος) το καλοκαίρι είναι παραλιακή!

Καλοκαίρι στην Αθήνα και Παραλιακή πάνε πακέτο! Τα βάλαμε κάτω και φέτος λοιπόν και ξεχωρίσαμε τα πιο δροσερά στέκια με θέα τη θάλασσα για καφέ, φαγητό, cocktails και ατελείωτη διασκέδαση. Enjoy!

Akanθus summer

Θα πας από νωρίς το πρωί για βουτιές και ηλιοθεραπεία και θα συνεχίσεις με καφέ. Αν πεινάσεις πιάσε θέση στα τραπέζια δίπλα στην άμμο για μεσογειακά και όχι μόνο εδέσματα. Όσο νυχτώνει βέβαια, έρχεται η ώρα για τα καθιερωμένα πάρτι του Akanθus με special events, καλοκαιρινά lives και διαφορετικό θέμα

κάθε βραδιά, για να μη σταματά ο χορός! Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ. 210 9680800.

Balux

Αποτελεί σταθερή αξία των νοτίων προαστίων και ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη για έξοδο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Λίγο η πισίνα του, λίγο τα νόστιμα πιάτα που σερβίρει και "παίζουν" εξίσου με μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις, λίγο τα cocktails τους που απολαμβάνεις στις άνετες ξαπλώστρες, δεν θες και πολύ για να κολλήσεις με αυτό το bar. Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, τηλ. 210 8940566.

Oasis 38

Beach bar σημαίνει ψάθινες ομπρέλες, χαλαρή διάθεση, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια μέσα και δίπλα στο νερό, καλά cocktails και καλές μουσικές να τα συνοδεύουν. Και αυτά ακριβώς βρίσκεις και στο 38o χλμ Αθηνών-Σουνίου όπου θα πας για το μπάνιο σου και θα μείνεις ως πολύ αργά το βράδυ αν έχει κάποιο πάρτι. Στα συν και οι σπέσιαλ, πολύ καλές τιμές στα cocktails κάθε Πέμπτη! 38o χλμ Αθηνών – Σουνίου, Λαγονήσι, τηλ. 697 3771830.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα