Η ...χρηματιστηριακή «έκρηξη» των παικτών του Ολυμπιακού

Η καλή αγωνιστική εικόνα αλλά και η καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος έχουν ανεβάσει αρκετά την ...χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του Ολυμπιακού. Απόδειξη το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σκάουτερ για λογαριασμό μεγάλων ξένων ομάδων που έχουν θέσει στο μικροσκόπιο τους ερυθρόλευκους.

Ήδη, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πολλαπλασιάσει την αξία τους

φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, επικαλούμενη εξειδικευμένα διεθνή sites για τις αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο, ο Μασουακού από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό έχει πολλαπλασιάσει 14 φορές την αξία του. Από 500.000 ευρώ που τον κοστολογούσαν, τώρα η τιμή διαπραγμάτευσης του ξεκινά από τα 7 εκατ. ευρώ!

Την ίδια ώρα ο Ρομπέρτο και ο Μιλιβόγεβιτς έχουν σχεδόν διπλασιάσει την αξία τους, ενώ σημαντική είναι η αύξηση και για τους Φορτούνη και Ελαμπντελαουί. Ο τελευταίος παραμένει στη λίστα παρακολούθησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ για τον Φορτούνη η Τότεναμ έχει παχύ φάκελο, γεμάτο με όλα τα στοιχεία του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχεδιάζει άμεσα να αναπροσαρμόσει τα συμβόλαια του Φορτούνη και του Ελαμπντελαουί και να βάλει και ρήτρες αποδέσμευσης, ώστε να ικανοποιηθεί και η ομάδα.

Η εφημερίδα παραθέτει και των παρακάτω πίνακα με τους πέντε «ερυθρόλευκους» που είδαν την αξία τους να εκτοξεύεται



Τα παιχνίδια του Europa League που έρχονται δίνουν τεράστιο κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού για να διαφημιστούν μέσω της ομάδας τους και να αναγκάσουν μεγάλους συλλόγους να τους χτυπήσουν την πόρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα