Η Ασφάλεια συνέλαβε διακινητή χασίς στην Καλαμπάκα, με μεγάλο ποσό χρημάτων στο σπίτι του

Πήγαιναν καλά οι (παράνομες) δουλειές ενός 59χρονου που οι πληροφορίες τον ήθελαν να πουλάει σημαντικές ποσότητες χασίς στην Καλαμπάκα όπου κατοικεί και στις γύρω περιοχές. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που βρέθηκε στο σπίτι του.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων που συγκέντρωσαν στοιχεία σε βάρος του για την παράνομη δραστηριότητά του, που επιβεβαιώθηκε από τις έρευνες τις οποίες έκαναν μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο στην κατοικία του και

την επιχείρηση που διατηρεί στην Καλαμπάκα. Συνολικά, βρέθηκαν εκεί επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 472,5 γραμμαρίων και ένα αποψιλωμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο μέτρων.

Αυτό που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς, όμως, ήταν το μεγάλο ποσό ύψους 19.175 που βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών και ο 59χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή του, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί ως προερχόμενο από τις πωλήσεις του χασίς. Ο κάτοχός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα