Η Tesco ορθώνει το ανάστημά της, απέναντι στις Lidl και Aldi

Η Tesco Plc δίνει τη μάχη της, απέναντι στους γερμανικούς εκπτωτικούς κολοσσούς Lidl και Aldi με μια νέα σειρά καταστημάτων που αναζητούν αγοραστές οι οποίοι έχουν συνείδηση της αγοραστικής τους δύναμης, αλλά με πατριωτικό πρόσημο.

Η Tesco

αποκάλυψε το πρώτο κατάστημα με τίτλο Jack - το οποίο πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της αλυσίδας supermarket UC, Jack Cohen, σε μια μικρή πόλη 80 μίλια βόρεια του Λονδίνου. Τα προϊόντα με ιδιωτική ετικέτα, που φέρουν το λογότυπο του κόκκινου Jack και μερικές φορές διακοσμούνται με βρετανικές σημαίες, αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του συνολικού εύρους των προς διάθεση προϊόντων.

"Η πρόθεση είναι να είμαστε φθηνότεροι στην πόλη", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Dave Lewis στην εκδήλωση στο Chatteris της Αγγλίας.

Είναι το πρώτο από τα 10 με 15 νέα καταστήματα που προγραμματίζεται να ανοίξουν κατά το επόμενο έτος προσφέροντας χαμηλές τιμές όπως 2,89 λίβρες (3,81 δολάρια) για ένα λίτρο ελαιολάδου. Οι αγοραστές μπορούν να σαρώσουν τα στοιχεία των προϊόντων καθώς τα βγάζουν από τα ράφια με μια εφαρμογή smartphone και στη συνέχεια να πληρώνουν στο τέλος. Η Tesco επενδύει 20 - 25 εκατομμύρια λίρες στερλίνες για αυτό το τεχνολογικό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα