Η Coca – Cola φτιάχνει το πρώτο της αλκοολούχο ποτό

Στην αγορά των αλκοολούχων ποτών μπαίνει η Coca – Cola, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της στην Ιαπωνία, φτιάχνοντας το πρώτο ανθρακούχο, αλκοολούχο ποτό στην ιστορία της.

Όπως ανακοίνωσε ο Χόρχε Γκαρντούνιο, πρόεδρος της ιαπωνικής θυγατρικής της Coca – Cola, η εταιρεία θα πειραματιστεί με ένα νέο αλκοολούχο ποτό σε κουτάκι, γνωστό και ως "chu-hai" στην Ιαπωνία.

Τα

προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν συνήθως το "shochu", δηλαδή αλκοόλ, αποσταγμένο από σιτηρά, σε συνδυασμό με ανθρακούχο νερό. Οι γεύσεις ποικίλουν από φράουλα, τσάι και βανίλια.

«Δεν έχουμε πειραματιστεί ξανά με αυτή την κατηγορία ποτών αλλά είναι ένα καλό παράδειγμα της προσπάθειάς μας να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες έξω από τις κύριες προϊοντικές μας κατηγορίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαρντούνιο.

Σε γενικές γραμμές, στην αγορά της Ιαπωνίας η Coca – Cola παραδοσιακά πειραματίζεται με νέα προϊόντα που δεν υπάρχουν αλλού.

Η αγορά αναψυκτικών στην Ιαπωνία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να εισάγουν έως και 100 νέα ποτά ετησίως. Τα ποτά chu-hai πωλούνται συνήθως σε καταστήματα, αυτόματους πωλητές και εστιατόρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα