Φάρατζ: Η Βρετανία δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ε.Ε.

Η Βρετανία δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ε.Ε. είπε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του UKIP Νάιτζελ Φάραντζ, εν μέσω έντονης αποδοκιμασίας από τους ευρωβουλευτές.

«Δεν είναι αστείο; Όραν ήρθα εδώ πριν 17 χρόνια λέγοντας για το Brexit γελούσατε. Τώρα δεν γελάτε πια. Και ο λόγος που είστε τόσο θυμωμένοι είναι ότι βρίσκεστε σε άρνηση» είπε απευθυνόμενος στις θυμωμένες εκφράσεις των ευρωβουλευτών.

«Αρνείστε να δείτε ότι το νόμισμά σας αποτυγχάνει. Δείτε τη Μεσόγειο. Τα πήγατε πολύ καλά στο να επιβάλλεται τη φτώχεια στη Μεσόγειο. Είστε

σε άρνηση και δεν βλέπετε ότι η έκκληση της Α. Μέρκελ πέρυσι να ανοίξουμε τις πόρτες στους μετανάστες οδήγησε σε διχασμό τις χώρες μεταξύ τους αλλά και στο εσωτερικό τους. Αλλά το βασικότερο πρόβλημα, και ο βασικός λόγος που το Ην. Βασίλειο ψήφισε όπως ψήφισε, είναι ότι δεν λέτε την αλήθεια στους Βρετανούς, και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους, ότι τους έχετε επιβάλλει μια πολιτική ένωση» συνέχισε.

«Θα κάνω μια πρόβλεψη σήμερα. Το Ην. Βασίλειο δεν θα είναι το τελευταίο κράτος μέλος που θα εγκαταλείψει την Ε.Ε.» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα