Εταιρία πληρώνει 100.000 δολάρια για να αντέξετε 1 χρόνο χωρίς smartphone

Πόσο διατεθειμένοι είστε να αφήσετε το smartphone σας για ένα χρόνο;

Αυτό το ερώτημα θέτει μια εταιρία εμφιαλωμένου νερού, η οποία προσφέρει 100.000 δολάρια για να "πετάξετε" το κινητό σας για έναν ολόκληρο χρόνο.

"Ξέρεις ότι 1 στους 2 ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα" γράφει η Vitamin Water. "Πως μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram

τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις. Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)".

we tried to get Brandon to make this deal, but he is too busy – will you turn off your phone for a year instead? #NoPhoneForAYear #contest https://t.co/RVTF0gytnv pic.twitter.com/wFFTXl0PBX

— vitaminwater® (@vitaminwater) 11 Δεκεμβρίου 2018

Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η 7η Ιανουαρίου ενώ ακόμα και κάποιος που θα αντέξει χωρίς κινητό για έξι μήνες μπορεί να κερδίσει 10.000 δολάρια. Ο "εκλεκτός" που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα επιλεγεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα