Έρχεται ο «θάνατος» του Bitcoin;

Στρατηγικοί αναλυτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους επενδυτές bitcoin καθώς υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς των ψηφιακών νομισμάτων μπορεί να υποχωρήσει και στα 2.800 δολάρια

Ο κινητός μέσος όρος των 50 ημερών για το Bitcoin έχει υποχωρήσει στην πλησιέστερη γειτνίαση με τον κινητό μέσο όρο των τελευταίων 200 ημερών εδώ και εννέα μήνες. Η περαιτέρω πτώση του κάτω και από αυτό το επίπεδο, κάτι που έχει να συμβεί από το 2015, θα σημάνει νέα σημάδια αδυναμίας .

«Υπήρξε μια οριστική

μετατόπιση κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών μετά τη δραστηριότητα φούσκας στα τέλη του 2017», δήλωσε ο Paul Day, τεχνικός αναλυτής και επικεφαλής των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και των δικαιωμάτων προαίρεσης στο Market Securities Dubai Ltd.

Ο αναλυτής μελέτησε την πτώση του εικονικού νομίσματος το 2013 για να βρει ενδείξεις σχετικά με το πώς μπορεί να ενεργήσει αυτή τη φορά. Το συμπέρασμά του; Ετοιμάστείτε για μια πτώση 76% από τα υψηλά στα τέλη Φεβρουαρίου, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα το Bitcoin να πέσει στα 2.800 δολάρια, αν επαναληφθεί η ίδια πτωτική τάση. Το Bitcoin υποχώρησε 2,2% στα 8,120 δολάρια το πρωί της Παρασκευής στο Λονδίνο.


Ανεξαρτήτως τούτου πάντως, οι επενδυτές του Bitcoin πρέπει να συμφιλιωθούν με την έντονη μεταβλητότητα, η οποία συχνά συνδέεται με τους ρυθμιστικούς κινδύνους και τους κινδύνους ασφάλειας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα