Επιβεβαιώνει η ΛΑΜΨΑ για την απόκτηση του King George

Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρεία μας άσκησε το δικαίωμα προτιμήσεως, που της παρέχεται από το άρθρο 2 παρ. 4 της από 24.12.2012 συμβάσεως μισθώσεως του ακινήτου ιδιοκτησίας της Τραπέζης Eurobank Ergasias A.E., στο οποίο λειτουργεί το ξενοδοχείο της KING GEORGE, προς αγορά του αντί τιμήματος ποσού 43.000.000 ευρώ. Για την αποδοχή της δηλώσεως αναμένεται η απόφαση του Δ.Σ.

της Τραπέζης, μετά την έκδοση της οποίας θα ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό.

Mε αυτή την ανακοίνωσή της, η Λάμψα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του newmoney.gr σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία άσκησε το δικαίωμα που είχε εξαρχής να ...μιλήσει τελευταία για την απόκτηση του εμβληματικού ξενοδοχείου του Συντάγματος που ανήκει στην Eurobank.

Σημειώνεται ότι η Eurobank είχε την υποχρέωση, βάσει της σύμβασης μίσθωσης που έχει υπογράψει με τον όμιλο της ΛΑΜΨΑ (ιδιοκτήτρια και της γειτονικής «Μεγάλης Βρετανίας»), να θέσει υπόψη της την υψηλότερη προσφορά που θα δεχθεί στο διαγωνισμό, τον οποίο έχει προκηρύξει ήδη από την περασμένη άνοιξη για την πώληση του ξενοδοχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα