Επιλεκτική αναδιάρθρωση τμημάτων της Deutsche Bank

Η Deutsche Bank AG σχεδιάζει να ξεκινήσει την ανασυγκρότηση του στελεχιακού δυναμικού της στη Νότια Αφρική λίγους μήνες μετά την αποσυμφόρηση του προσωπικού και τη μείωση του κόστους στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας αναδιάρθρωσης, την οποία επιχειρεί.

"Οι προσλήψεις που επιδιώκουμε επί του παρόντος στοχεύουν στην ενίσχυση των περιοχών όπου έχουμε παγκόσμια και τοπικά πλεονεκτήματα, όπως το σταθερό

εισόδημα," δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος της Νότιας Αφρικής Muneer Ismail σε συνέντευξή του την Τρίτη. "Στους επόμενους δύο έως τρεις μήνες θα πρέπει να επιστρέψουμε στην αγωνιστική μας δύναμη".

Η τράπεζα κατονόμασε πρόσφατα τον Gregory Scott ως νέο επικεφαλής της εταιρικής χρηματοπιστωτικής κάλυψης στη Νότια Αφρική και σχεδιάζει να προσλάβει 26 άτομα σε αυτή τη μονάδα και σε άλλες, σε περιοχές σταθερού εισοδήματος και δυνατότητας λύσεων σε εταιρικά διαθέσιμα, δήλωσε ο Ismail.

Η ανάκαμψη της Νότιας Αφρικής στη Deutsche Bank έρχεται μετά την ανακοίνωση από την τράπεζα τον Ιούνιο ότι θα τερματίσει τις εργασίες συμβουλευτικής, μεσιτείας σε εταιρείες και χορηγιών της στη χώρα, απόφαση που οδήγησε σε 50 περικοπές θέσεων εργασίας. Η τράπεζα επίσης ανασυγκροτεί το τμήμα της στη Μέση Ανατολή με την πρόσληψη στελεχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα