Εντοπίστηκε εκτυπωτική μονάδα 20 εκ. πλαστών εισιτηρίων στο Μενίδι

Εκτυπωτική μονάδα στο Μενίδι από την οποία θα έβγαιναν στην αγορά 20 εκατομμύρια πλαστά εισιτήρια εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έγιναν συλλήψεις και οι υπαίτιοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Η υπόθεση αποτελεί άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των μαϊμού εισιτηρίων που σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη εκτιμάται ότι ζημίωνε τις αστικές συγκοινωνίες

με 30 εκ. ευρώ ετησίως.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες στο κύκλωμα τα πλαστά εισιτήρια αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε εμπλοκή από 15 υπαλλήλους της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός).
Τότε, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για τους τρεις υπαλλήλους αποφασίστηκε η καταγγελία των συμβάσεων αορίστου χρόνου ενώ για τους άλλους 12, η παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Η απόφαση για τους τρεις υπαλλήλους είναι αμετάκλητη καθώς η μόνη περίπτωση να επιστρέψουν στην υπηρεσία είναι να κερδίσουν στα δικαστήρια. Για τους υπολοίπους, σύμφωνα με τον κανονισμό η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβάλλει το πειθαρχικό συμβούλιο είναι αργία για τρεις μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα