Ένσταση από Intralot στην Τουρκία εξαιτίας περίεργων προσφορών

Του Δημήτρη Παφίλα

Σε ένσταση για τον διαγωνισμό του Τουρκικού Στοιχήματος ( επίγειο και online ) θα προχωρήσει η Ιntralot καθώς στην προσφορά της κοινοπραξίας Demimonde – Scientific Games η προμήθεια της ήταν πολύ χαμηλή 0,20% ή 4 εκατ. ευρώ, σε μια δουλειά που θα έχει ετήσιους τζίρους 3 δισ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η Intralot παραμένει στο on- line στοίχημα

μια δραστηριότητα η οποία της αποφέρει κέρδη ebidta 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Όπως φαίνεται ο επιλεγείς όμιλος Demiroren που σχετίζεται με επιχειρηματίες του κλίματος Erdogan θα πρέπει να υλοποιήσει τον διαγωνισμό και να φέρει ετήσια αύξηση στο ebidta 30% από τα 12 στα 17 δισ. λίρες, με βάση τα όσα υποσχεθεί, άρα με αυτή την προμήθεια θα "καίει" χρήματα από άλλες δραστηριότητες.

Στις προσφορές που άνοιξαν την πρώτη φορά η κοινοπραξία είχε προσφέρει 2,1% και η Ιntralot 1,4% ενώ στην δεύτερη η προμήθεια έφθασε στο 0,2%. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Demiroren ( όμιλος ασχολείται με media, Τράπεζες, ενέργεια, και θα πρέπει να τοποθετήσει αρκετά χρήματα για να διαχειριστεί το αθλητικό στοίχημα ) ενω σύμφωνα με τον διαγωνισμό υποχρεούται να πραγματοποιήσει τους τζίρους διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πληρώσει ρήτρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα