Ενεργός συμμετοχή των ανθρώπων της AGT στις δράσεις της Emfasis

Τις ημέρες των εορτών, η ανάγκη στήριξης των περισσότερο ευάλωτων συνανθρώπων μας γίνεται εντονότερη. Η AGT στα περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας της και μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, επιχειρεί να προσφέρει έργα ζωής στις πλέον ασθενείς κοινωνικές ομάδες.

Φέτος, στις εορτές του Πάσχα, οι άνθρωποι της εταιρείας φρόντισαν να έχουν ακόμη ενεργότερη συμμετοχή. Η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε σε αγορά

σειράς κουπονιών της ΜΚΟ Emfasis προκειμένου η στήριξη προς τους πλέον ευάλωτους να είναι στοχευμένη και αποτελεσματικότερη. Οι δωροεπιταγές μοιράστηκαν σε ανθρώπους με ανάγκες επιβίωσης, πιο συγκεκριμένα 60% σε ευάλωτους ηλικιωμένους, 20% σε οικογένειες με προβλήματα επιβίωσης, 10% σε ανθρώπους σε κατάσταση δρόμου και 10% σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Ταυτόχρονα, έξι εκπρόσωποι της εταιρείας προσέφεραν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια διανομής των αντίστοιχων προμηθειών από κοινού με τους ανθρώπους της Emfasis.
Κατά τη φετινή δράση, προσφέρθηκε βοήθεια κυρίως σε ευάλωτους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, αλλά και σε άστεγους και μονογονεϊκές οικογένειες. Ειδική στήριξη προσφέρθηκε σε ευάλωτες και κοινωνικά αποκλεισμένες οικογένειες με παιδιά συμβάλλοντας στην διευκόλυνση της καθημερινότητας τους.

Άλλωστε η AGT από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, επιχειρεί να επιστρέφει στην κοινωνία και ειδικά στους πλέον ευάλωτους συνανθρώπους ένα μέρος των εσόδων ή να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της σε φορείς που στηρίζουν αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Φέτος, οι άνθρωποι της AGT φρόντισαν παράλληλα να συνδράμουν και με την παρουσία τους και την εθελοντική τους εργασία στην παροχή βοήθειας μέσα από στοχευμένες δράσεις της Emfasis.

Keywords
Τυχαία Θέματα