Ένα πάνελ για τους εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης

Η εκδήλωση«be finnovative on-site: Aπό την ιδέα στη χρηματοδότηση» που έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ στο φιλόξενο χώρο του επιχειρηματικού επιταχυντή στην Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο έκλεισε με ένα πάνελ που αφορούσε τις εναλλακτικές δυνατότητες χρηματοδότησης και επένδυσης στην Ελλάδα του 2017.

Στο πάνελ που είχε ενδιαφέρον λόγω και των προσώπων που κλήθηκαν να καταθέσουν εμπειρίες, απόψεις και θέσεις συμμετείχαν η κα Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής

της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Αρίστος Δοξιάδης Venture Capital Investor , ο κ. Γιάννης Χαραλαμπίδης, αναπληρωτής Καθηγητής και Υπεύθυνος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο κ. Σπύρος Κυρίτσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), ο κ. Ίων Τσάκωνας, CEO PJ Catalyst, ο κ. Paul Kidner, Γενικός Διευθυντής, The People's Trust και ο κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, CEO της εταιρείας COVVE (covve.com) η οποία έχει ενταχθεί και στο NBG Business Seeds.

Keywords
Τυχαία Θέματα