Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ: Πολύ έντονο το πτωτικό κύμα - Κρίσιμες οι 675 μονάδες

Ο ΓΔ επιχειρεί ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά 52 εβδομάδων και τις 675 μονάδες, όπως αναφέρει στην εβδομαδιαία χρηματιστηριακή της ανάλυση η ΕλληνοΑμερικανική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ .

Η πτωτική τάση έχει επιβεβαιωθεί αλλά αν πάντως ο ΓΔ διατηρήσει τον ρυθμό πτώσης του τελευταίου επταμήνου, δεν θα πρέπει σε αυτή τη φάση να κινηθεί κάτω από τις 675 μονάδες. Λόγω της έντασης του πτωτικού κύματος αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η διατήρηση των 675 μονάδων για τη δημιουργία ανοδικής αντίδρασης.

Και ο Δείκτης Τραπεζών

πραγματοποίησε χαμηλό 52 εβδομάδων επιβεβαιώνοντας την πτωτική τάση. Επιχειρεί πλέον ανοδική αντίδραση με πρώτη βραχυχρόνια αντίσταση στις 625 μονάδες και λογικό στόχο στις 670 μονάδες. Το σενάριο αυτό αναιρείται σε περίπτωση δημιουργίας νέου χαμηλού 52 εβδομάδων. Σε κάθε περίπτωση, η τάση είναι πτωτική και το πτωτικό κύμα πολύ έντονο.

Όλοι οι Δείκτες καταγράφουν απώλειες με τον ΔΤΡ να ξεπερνά το 30% YTD. O HEL-10 υποαποδίδει μόνο του FTSE Mid Cap ενώ ξεχωρίζει ο ΑΝΕΜΟΣ με απόδοση σχεδόν 32% από την αρχή του έτους. ΜΟΗ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ συμπληρώνουν τις θετικές αποδόσεις από την αρχή του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα