Εκτός από τη Γιούβε, ο Ρονάλντο μπορεί να «απογειώσει» και την Jeep

Η ιταλική Γιουβέντους Football Club SpA πληρώνει συνολικά πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια για τον εμβληματικό παίκτη Cristiano Ronaldo από τον ισπανικό ποδοσφαιρικό γίγαντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ιταλική ομάδα δεν θα είναι η μόνη που προσπαθεί να εισπράξει τη φήμη του μεγάλου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Η Fiat Chrysler

Automobiles NV, της οποίας το λογότυπο Jeep εμφανίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλας της Juventus, θα μπορούσε να κερδίσει τεράστια διαφημιστική ώθηση από αυτή τη συμφωνία. Αν ο Ρόναλντο καταφέρει να οδηγήσει τη Juventus στους τελικούς του UEFA Champions League, η προώθηση του Jeep στα μέσα ενημέρωσης για το έτος αυτό θα είναι περίπου της τάξεως των 58,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον Eric Smallwood, πρόεδρο της Apex Marketing Group Inc. Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή απόδοση για τη Fiat Chrysler, σε σχέση με αυτά που πληρώνει κάθε χρόνο για τη χορηγία της Juventus, σύμφωνα με την SportsPro.

Η Jeep, η οποία περιλαμβάνει και το εμβληματικό Jeep Wrangler, είναι η "βιτρίνα" στα μοντέλα αυτοκινήτου της Fiat Chrysler. Η εταιρεία προβλέπει παγκόσμιες πωλήσεις 1,9 εκατομμυρίων αυτοκινήτων φέτος, πάνω από το διπλάσιο των 730.000 που πωλήθηκαν πριν από πέντε χρόνια. Ο διευθύνων σύμβουλος Sergio Marchionne θέλει να το φτάσει στα 3,3 εκατομμύρια ετησίως μέχρι το 2022, ένας στόχος στον οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει ο Ρονάλντο, ειδικά ανοίγοντας "παράθυρο" στους Ισπανούς φιλάθλους του ποδοσφαίρου, δήλωσε ο Chris Chaney, ανώτερος αντιπρόεδρος στην Strategic Vision του Σαν Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα